Förbereder

Categories: Glimtar om mig
Comments: 1 Comment
Published on: February 12, 2012
Foto: Anna Wedin-Andersson

 

Just nu försöker jag förbereda för veckan som kommer. Att leva i nuet kräver en viss planering så att inte vardagen slår bakut ;)..

4 nätters jobb denna veckan varav inatt är en av dessa. Imorgon Bergsmeditationsgruppen, som alltid lika intressant men tyvärr lär de bli utan den information som jag lovade dem då skrivaren fortfarande ståtar utan toner. Planerat är en tripp till databutiken imorgon eftermiddag. Lite nödvändigt också då erbjudande ska skrivas ut till Qoola Qvinnors möte i Göteborg på torsdag eftermiddag.

Att få träffa ca 80 kvinnor på Soho ska bli så kul..jag undrar hur långt 2 timmar räcker?

Onsdag kväll är vikt åt prova-på Bergsmeditationen. Det är några personer som anmält sig och förhoppningsvis kanske det blir några till. Ett bra tillfälle om man är nyfiken på hur tekniken fungerar. Kl 17,30 börjar denna kväll.

Fredag eftermiddag sätter jag mig återigen i bilen för att köra upp till Fanthyttan. Denna gång för övernattning och sedan med bil tillsammans med Terry och Viktoria vidare till huvudstaden där vi har lite möten inbokade. Det ska bli en jätteintressant helg.

Och så tillslut hem igen sent söndag kväll räknar jag med.

En intensiv vecka med allt annat som ska in också. Just nu sitter jag och planerar in den tid som ska vara fri, utan några göromål alls. En nödvändighet och en viktig bit i planeringen i allas schema oavsett hur tajt eller luftig den ser ut. Ibland tror jag till och med att när veckan är väldigt luftig då är det än svårare att se till att man får dejtingtid med sig själv.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Förbereder

  1. Det där kan jag instämma i, jag är sjukskriven och hela dagar som är tomma, veckor lika så. Men jag har väldigt svårt att i förväg bestämma vilken dag som blir min frihetsdag. (tid med mig själv) Nu beror det lite på min hälsa men också att det finns för mycket tid att välja på. ;) kram och ha en skön och intressant vecka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Saturday, October 1, 2022