•  
  • Malou Thorman

Malou Thorman

Tryck på pilarna här ovan och du får kontakt.

 

Ja, då är det här jag. Egentligen Marie-Louise Thorman men brukar vanligtvis kallas för Malou. En ganska envis, energisk kvinna som idag arbetar med det som jag funnit vara min väg i livet. Mitt stora intresse är Själens språk, symbolen och på olika sätt arbetar jag idag med detta.

Här vill jag förmedla lite av det som ger energi till tillvaron. Inspiration, effektivitet och kreativitet.

En blogg för dig som söker inspiration och verktyg för att plocka fram det som är du. Symbol och drömcoaching varvas med egna upplevelser från vardag och fest. Att göra själen levande och få kontakt. Att få kontakt med intuitionen, att kunna använda sin kommunikation så att omvärlden verkligen ser dig är viktigt för mig. Ämnen som tas upp frekvent är: Meditation, medialitet, intuition, pers.utveckling, kommunikation m.m.

Välkomna till mig

Malou

Liv Lust Balans

“Personlig utveckling betyder inte att bli någon annan person utan mer av den person som du är”. Jag ger dig de verktyg du behöver för att utvecklas inom ditt yrke såväl som ditt privatliv. Ökad självkänsla ger eko oavsett inom vilket område det gäller. Att öka din intuition, kreativitet och att titta på hur din kommunikation och vilka vägar dina tankar tar kan vara effektiva delmål till dit du vill nå. Företag eller privatperson – låt mig bli din samtalspartner, organisera en kursdag, bli din coach i den symboliska världen.

 

Jag har fått ett antal förfrågningar om terapi hjälp under den sista tiden och när jag ställt frågan om vart de har fått mitt namn ifrån så har svaret kommit att det är härifrån min blogg. Därför tänkte jag att jag ska klargöra vad det är jag inte arbetar med så att det inte blir några missförstånd. På min hemsida har jag detta lite tydligare än vad jag har skrivit på min blogg så jag har även lagt till den utbildning som jag kände var relevant här på bloggen.

Jag tar inte emot personer med depressioner eller som har någon psykologisk diagnos, dessa hänvisas till de som har adekvat utbildning för detta. I detta ingår även ätstörningar och dylikt. Däremot så kan personer med sk. utbrändhet delta i olika grupper eller komma enskilt och prata under förutsättning att de har ett godkännande och detta skriftligt från behandlande terapeut.

Detsamma gäller för de som vill delta i meditationsgrupper inom Bergsmeditationstekniken. Deltagare med svårare problematik blir hänvisade till terapeuter eller blir ombedda att ta med ett godkännande från behandlande terapeut.  

————————–

Marie-Louise Thorman, fil kand personalvetare psykologisk inriktning (beteendevetare)

Symbolterapeut (symbolon Åke Högberg leg psykolog, leg psykoterapeut)

Bergsmeditationslärare

Reiki healing

Jag samarbetar bl.a med Irene Berglund, leg psykoterapeut.


Welcome , today is Monday, July 15, 2024