Några dagar i Fanthyttan

Categories: Glimtar om mig
Comments: No Comments
Published on: November 11, 2012

I tisdags åkte jag för att tillbringa några dagar i Fanthyttan. Ett underbart ställe där man direkt blir omhändertagen av de underbara personer som arbetar där.

Maria Äxter var redan på plats och hade redan arbetat någon dag med att få i ordning på det sista numret av Ascala. Artiklar skulle göras färdigt, layout bli färdig och diverse planering hamna på plats.

Installerade mig tillsammans med Maria i Terrys extra rum och därefter var det bara att släppa iväg alla funderingar på mejl, facebook och almanackan.

Att vara däruppe är att isolera sig för allt som inte är nuet. Befriande, så befriande. Men det vill till att hålla i sig när man kommer tillbaka till hemmet igen. För då ligger ju allt där och väntar. Att hämta sin tillit till att det som är meningen att man ska bli uppdaterad om kommer i lagom takt. Att inte få panik,,framförallt inte på alla uppdateringar som har skett på facebook.

Den här gången var det en mediumutbildning som jag tog del av samtidigt. Spännande då jag inte deltagit i någon sådan sedan mitten av 90-talet och då under helt andra former.Mina upplevelser av det här slaget har jag aldrig använt mig av under sådana här premisser och det blir ju en helt annan struktur på det.

Nyfiket ser jag nu framemot resten av detta. Jag använder ju min intuition dagligen men det här blir ju med ett helt annat fokus.

Så nu får jag liksom de övriga deltagarna planera in de läxor som ingår. Så vill du vara en av de som får healing ( 2 gånger ) och sedan skriva en utvärdering är du varmt välkommen att kontakta mig per mejl och ge mig ditt telefonnummer så ringer jag upp. OBS! Inga vänner, släktingar eller bekanta.

Terry kommer även till Mölndal under morgondagen för att hålla en demonstration på kvällen och kommer du dit så ses vi kanske?

Jag är villig att öppna mitt sinne för nya erfarenheter.
Kram
Malou

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Monday, July 15, 2024