Morgonsidor

Categories: Glimtar om mig
Tags:
Comments: 2 Comments
Published on: February 11, 2012

Vissa mornar tar jag bara och skriver ner de ord som poppar upp. Orden kommer när jag fortfarande är i ett halvsovande tillstånd. Ibland ger de mig en mening direkt och ibland ger de mig bara ett gott skratt. I morse kom följande ord;

Bakvänt ugnsvarmt                  

brinnande mat 

Lustigheter

Heter Lustig

Namn

Ärlig

är det sant

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Morgonsidor

  1. Vad härligt, det där måste jag prova någon gång. Men vad fin tavla du hade gjort av orden. Hur har du gjort den? kramkram

    • Det tycker jag du ska göra,,vid ett tillfälle fick dessa morgonrader mig att komma ihåg ett presentkort på Hagabadet som jag glömt bort, och vid ett annat visade de mig verkligen vad jag just då höll på att jobba med.
      Visst var det lite fräckt med orden? Sprang på en sida http://www.wordle.net där du kan skapa alla möjliga mönster. Tyvärr kan man inte spara ner direkt därifrån men du kan ta Print screen och därifrån spara ner den till din sida.
      kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Sunday, June 7, 2020