Tufft att få tummen ur….?!

Comments: No Comments
Published on: August 19, 2011

Har du som jag, ibland stunder där det röjer alltför mycket i huvudet? Så mycket att resultatet blir att du bara sitter istället för att göra någonting?

Eller helt enkelt bara svårt att få tummen ur ibland? Det blir liksom för omständligt att bara resa på sig och starta. Självdisciplinen vill liksom inte slå på?

 

Jag har två saker som jag brukar använda mig av i sådana stunder.

För mycket i huvudet? Skriv ner en lista på alla idéer och saker att göra. Då vet du att du har det uppskrivet och kan gå tillbaka till listan och inte riskera att glömma något. Det blir genast lättare att släppa taget om hjärnstressen.

Svårt att starta? Bestäm dig för att “värma upp” under kanske 5 eller 10 minuter, efter det kan du bestämma dig för om du vill fortsätta din träning eller ej? Eller bestäm att du bara ska ta och dammsuga ett rum, eller bara stryka en sort plagg, eller rensa ut en sorts papper?

Att göra små delar och att bestämma sig är det viktiga för mig. Sedan blir det oftast att då har jag kommit igång och det är den grejen som kan vara svårt.

Du kan även göra som jag hörde en väninna göra, bestämma en tid för varje sak, ägna 10-15 minuter åt varje sak och skifta sedan. Gör en cirkelbana helt enkelt av det som du känner du inte vill ta tag i.


 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Monday, November 29, 2021