Att upptäcka behoven

Categories: Tankemönster
Comments: 2 Comments
Published on: July 1, 2012

Ibland upptäcker man sina behov på ett sätt som man inte räknat med. En del gånger upptäcker man häpet att det som man trodde man behövde inte gäller längre och andra gånger upptäcker man lika häpet att oj, vilket behov man har av det.

Under dagarna som varit har jag återigen blivit påmind om mitt behov av att dra mig tillbaka och vara i min tystnad. Det är så lätt att glömma av det och så lätt att ta miste på tystnad och tystnad. För det finns en skillnad.

En tystnad i ensamhet är en sak, tystnad i gemenskap en annan. Tystnad i sällskap är en sak och en ensamhetens tystnad i sällskap en annan.

Under en veckas tid har jag befunnit mig i alla dessa. En del av dem har varit ljuvligt och andra smärtsamma påminnelser om att ensam inte är stark, ensam är ensam.

Jag är villig att välja den ensamhet som är rätt för mig.

Kram

Malou

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Att upptäcka behoven

  1. du har så rätt i dina ord att det finns olika tystnader. Tänk de som inte vet om det och avskyr när det blir tyst runt omkring dem, vad de missar. Eller gör de det? Kan man missa sådant som man inte vet om och inte saknar? Ja, jag vet inte. kram Jag är glad att njuta av tystnaden i alla fall, den berikar mig.

    • Om man inte har erfarenhet av något kan det nog vara svårt att sakna det i och för sig. Jag tror att många har erfarenhet av tystnaden men att de ser den som en enda upplevelse, inte fyllt av olika upplevelser. De flesta av dessa förknippar den också med smärta och då gör man ju motstånd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Saturday, April 10, 2021