iiiiii..ibland vill jag bara skrika…

Categories: Mina inre symboler
Comments: 2 Comments
Published on: June 12, 2012

 

Ibland vill jag bara skrika,,och nu är ett sådant tillfälle. Jag har månadsbrev som jag brukar skicka ut och nu när jag sitter och är nästan färdigt med försvinner allt!!

Denna data gör mig tossig ibland och även mitt minne..:(…varför kommer jag inte på att jag måste spara. Spara och spara igen..

Jag är mitt inne i mina tankar,,det flyter lätt att skriva och det känns flödande,,vem tänker på att spara mitt upp i allt det? Inte jag kan jag säga. Fast jag vet att jag borde eftersom min data sjunger på sista versen och har sitt absolut egna liv.

För övrigt behöver jag Baubo i mitt liv just nu..idag..NU!!…Jag behöver en genomhärlig, ganska svulstig Gudinna som får mig att skratta och uppskatta livet så som det är. En Gudinna med ett rått men hjärtligt skratt som får alla magar att gunga i takt med livet. En fnittrande mullig Gudinna som fräckt puttar till mig i magen och säger till mig att inte ta det så allvarligt. Orden tar inte slut! Du kan producera igen!..En Gudinna som säger till mig att lite vatten i kroppen rinner ut,,skaka och vänd dig upp o ner! :o)..

Jag kan inte låta bli att bli på gott humör och dra på smilbanden bara hon dyker upp i mitt sinne!..vilken underbar sinnesbild för verkligheten denna suveränt frispråkiga och genomärliga och ibland ganska cyniska Gudinna. Hon som ser genom bröstvårtorna och pratar med sin vulva..

Jag är villig att skapa.

Kram Malou

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “iiiiii..ibland vill jag bara skrika…

  1. en sådan gudinna behöver vi nog alla ibland. :) kram

    • Jadu…men hon finns…precis som alla arketyper..vi känner igen henne djupt inom oss själva…vi behöver bara våga lyssna lite..:)…om inte..du får låna min!!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Saturday, October 1, 2022