Bröllopsdag

Categories: Glimtar om mig
Comments: No Comments
Published on: September 6, 2011

Då var det bröllopsdag idag..:) En passa på dag att plocka upp fina minnen och ha med sig dem. För är det inte så att vi då och då behöver påminna oss om de extra fina stunderna tillsammans. Alltför ofta kommer ‘vardagen’ in och vi glömmer de magiska stunderna.

Denna dag var fylld av både roliga och oroliga stunder.

För första gången skulle jag bli sminkad av proffs. Eftersom nu Fanthyttan inte precis ligger nästgårds innebar det att jag inte kunde åka dit för en “provsminkning” som man brukar göra. Jag skickade helt enkelt ett foto på mig så att hon som skulle sminka mig fick mina färger. Tillit, tillit och tillit.

Jag åker dit på morgonen, kommer in och möts av en jättehärlig tjej i Lindesberg. Sätter mig tillrätta och frågar om bilden hjälpt henne?

-O ja, säger hon. Det hjälpte mig eftersom jag kunde se dina färger. Å sen har min fästman agerat modell flera gånger för din sminkning…

- Åh, vad bra sa jag!! :o..en aning nervöst måste jag erkänna. Fästman – modell,,,brukade hon inte sminka?!…

Det blev bra..

Min väninna Marie ( som även sydde min klänning) väntade på mig och vi var en aning spända eftersom jag inte provat min klänning. Och jag hade enbart provat ut det hon hade sytt som prov i typ lakansväv innan!..Hon bor i Norrköping så det är ju inte så lätt!..;)…Tillit, tillit och tillit. Den passade jättefint och var väldigt fin..

Väninnan åkte iväg och jag gjorde mig iordning för att vänta på Terry som skulle köra mig till kyrkan. Tillslut gick jag ner för trapporna och tänkte att nu måste han komma snart. Halvvägs ner kommer ägaren till hotellet fram. – Va, är du här?

-Ja, skulle jag inte det? frågar jag en aning häpet.

- Herregud, jag skickade precis iväg en engelsman som var här och skulle hämta dig. Jag sa att du redan åkt!

Jag bara tittade på honom..det är inte sant!! Sprang uppför trappan, fick tag i telefonen och ringde upp Terry. En Terry som var lätt skärrad och undrade vad i hela friden jag var någonstans. Han trodde jag rymt!! :)..

Roliga, oroliga minnen..:)

Vi blev gifta tillslut trots barn som hade svårt att hitta, en man som trodde att han hade all tid i världen och fortfarande gick i jeans när alla andra var färdiga och tittade fånigt på Ingela ( Collins) från Fanthyttan när hon frågade om han inte skulle upp och byta om kanske ( 30 min innan bröllopet).

Det är bara att andas lugnt och sedan minnas alla fina stunder under dagen och framförallt tillit, tillit och lite tillit. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också




Blogglistor

TräningsbloggarHälsa



Hälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Friday, March 29, 2024