Att släppa taget

Categories: Allmänt
Comments: 1 Comment
Published on: June 22, 2011


Häromdagen tror jag att jag mötte den mest kritiska och negativa person som jag överhuvudtaget mött i mitt liv.

Efter en kvart var jag faktiskt ganska trött i öron och i huvud. Istället för att direkt säga något till personen började jag lägga märke till vad jag själv kände i kroppen.

Hur min kropp reagerade, hur det kändes när irritationen steg. Hur jag började få svårt att ha fötterna stilla, hur jag fick svårt att sitta still. Helt enkelt hur hela min kropp vred sig och ville ta mig ifrån situationen.

Tillslut bara satt jag och hörde inte så mycket vad personen pratade om utan bara upplevde mina egna inre sensationer.

Efter en stund släppte alla mina irritationskänslor och då vände jag mig till den här personen och sa att det måste vara tråkigt att uppleva så mycket negativt. Jag frågade även hur det kom sig att personen ifråga fortfarande umgicks med dessa som gjorde allt det här negativa.

Som ni säkert misstänker fick jag inte speciellt mycket svar utan personen reste sig och gick därifrån. Inte alltför glad måste jag säga.

Däremot gick jag därifrån med en lätt känsla i kroppen. För mig är det här ett exempel på att det fungerar att välkomna de känslor som kommer, hålla dem nära och sedan låta dem gå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Att släppa taget

  1. Intressant läsning :) Exakt det jag intresserar mig för just nu. Går själv i terpai just för att öka medvetenheten om mig själv och ditt inlägg var ett klockrent exempel på det. Ska spana in din blogg mera :)

    Kika gärna på min blogg om du har lust :) Ladynova.blogg.se

    Min blogg handlar om Livet runt 30, Att vara ung kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, ska man leva “enligt mallen – skaffa kille, förlova sig, gifta sig, skaffa barn, köpa radhus osv” eller ska man leva sitt egna liv och följa sin inre röst, den behandlar att göra karriär, vara ute i svängen,dejting,mode, shopping, psykologi och relationer, psykisk ohälsa, min väg tillbaka från utbrändheten och ett liv fri från ångest ( skriver en bok om det just nu )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Saturday, July 31, 2021