Bråttomhögen

Comments: No Comments
Published on: February 16, 2012

Den här veckan är  lite tajt så det blir inte mycket över till att skriva. 3 nätter extra arbete, sovtid och sedan meditationsgrupper, möten och förberedelser för helgens möten uppe i Stockholm gör att kreativiteten inte är på topp.

Gårdagens prova-på Bergsmeditationen gick bra och jag upplevde att de som var där var nöjda och inspirerade när de gick därifrån. :)

Jag insåg igår att jag hade en liten hög framför mig som det var bråttom med. och bara den känslan gjorde att jag tog itu med den egentligen utan att tänka efter.

När jag startat började jag fundera på vad det var jag gjorde och kom på det att flera utav de där sakerna faktiskt inte behövde göras alls. Det var liksom inga viktiga bråttom saker. På något underligt sätt kändes de bara som det var nödvändigt att göra det så fort som möjligt. En del kunde jag delegera bort, en del kunde helt enkelt slängas som sagt och en del kunde vänta tills jag fått lite mer tid att fundera över det.

Kontentan av detta..tja, det är värt att fundera över och vara i nuet oavsett hur stressad eller hur mycket du än känner att du komprimerat din dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Saturday, April 20, 2024
Close Print