Yihaa, nu släpper jag taget.

Categories: Glimtar om mig
Comments: No Comments
Published on: November 3, 2011

Så befriande att rensa. Visst är det lustigt och på något sätt paradoxalt att vi utvecklas genom att befria oss från saker. Att befria sig själv från självbilder som man gått omkring och släpat på. Befria sig själv från stämplingar som man kanske har levt med sedan barnsben och har trott varit sanna. Ju friare man kan bli desto mer personlig utveckling.

Nu ska jag själv ta och släppa taget och rensa ut sådant som ligger och skräpar inom mig. För jag menar,,vad kan hända? Det är ju inte precis som att det väntar förödelse, snarare tvärtom. Förödelse väntar om jag inte släpper.

leelea4

Så Yihaa, nu släpper jag taget.

 

För att bli mer krävs mindre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Saturday, July 31, 2021