Möten som ger mer…

Visst är det så att vissa möten bara smakar mer?

Under helgen har jag mött så oerhört många härliga människor och dessa möten vill jag ha mer av. Möten som värmer och inspirerar.

Jag har mött gamla bekanta, jag har mött personer som jag enbart haft ett namn på och jag har fått nya härliga vänner.

Jag har varit på Harmoni-expo mässan i Solna tillsammans med Ascala Magazine. Tillsammans med Terry Evans, Maria Äxter, Shaeen Svanhede, Susanne Blomqvist, Eva-Karin Wallin och Ehva Löpp spred vi budskapet att Ascala finns.

Prövade även lite spännande saker..vem vet, det blir nog någon artikel så småningom.

Camilla Elfving

Bekantingar som redan har varit med i Ascala dök upp som Camilla Elfving och hennes väninna Tanja Dyredand som bl.a. driver den populära bloggen Ekostil. Tanja har ett inlägg i sin blogg om mässan som är väl värd att läsa. Hon funderar bland annat över begreppet “alternativ“. Sådana funderingar tycker jag om.

Tanja Dyredand, Terry Evans, Maria Äxter

 

 

Kramades med många och en av de längsta personerna som fick en kram var Pierre. Det blev ett härligt mediummöte mellan honom och Terry.

Terry Evans, Pierre Hesselbrandt, Malou Thorman

 

 

 

 

Helena Kling

Ett annat medium och en underbar person är Helena Kling som vi också har med i vårt senaste nummer. Även hon var med på mässan.

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Friday, August 7, 2020
Close Print