Qoola Qvinna och vår förståelsezon

Categories: Allmänt
Comments: 3 Comments
Published on: April 19, 2012

 Ytterligare ett härligt möte anordnat av Qoola Qvinnor Göteborg. Bubbel&Babbel på Ritz var det som gällde idag.

Vid varje tillfälle får några kvinnor möjlighet att presentera sig själva, det fungerar lika bra med sin livshistoria som med sin företagsidé eller något som du brinner för. Alla historier och alla kvinnor är välkomna.

Denna eftermiddag var det tre inspirerande kvinnor som höll sin presentation.

Ann Charlotte Filipson, www.yogadivine.se
Ann Bergström, www.storartat.se
Eva Bylund, www.levab.se

Charlotte, (Lotta) berättade lite om sin livshistoria och bakgrunden till hur hon statade sin yogastudio och Eva berättade sin fascinerande väg fram till dess hennes bok nu lanserades för några veckor sedan.

Ann Bergström som du kan se på bilden häruppe, hon pratade om sitt företag Storartat vilket är ett företag som säljer kläder, färgglada sådana, och accessoarer.
Ann gjorde sin historia mycket intressant i och med att hon fick oss alla att tänka efter hur det skulle vara om vi, som är smala eller till och med lite småmulliga, skulle få vår egen lilla hörna i butiken. Om alla kläder som egentligen producerades skulle finnas i storlekar från 46 och uppåt och allt under detta skulle förpassas till ett litet hörn i butiken med namn som för skeleton eller något liknande.
Poängen med Anns presentation för mig är att det är så nyttigt att gå utanför den zon där du själv befinner dig. Det är så viktigt för vår förståelse, vår empati och syn på omvärlden att vi faktiskt ställer oss i ett par andra skor då och då.
 
Vår föreställningsförmåga är vanligtvis ganska stor och den är nyttig att använda.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Qoola Qvinna och vår förståelsezon

  1. så himla bra, det är de där träffarna förstår jag. Så fort jag är piggare vill jag gå på dem här runt västerås. Kram kram

  2. Så fint skrivet om mitt prat igår. Tack, Malou! Vad vore livet utan Qoola Qvinnor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Saturday, June 12, 2021
Close Print