Min hjältinna – det är jag..

Categories: Mina inre symboler
Comments: No Comments
Published on: June 27, 2012

Min hjältinna, det är jag. Den del av mig som talar om för mig att mina val är betydelsefulla. Den del som talar om för mig att jag är viktig, att min känsla och mina tankar har en viktig plats i mitt liv. Om jag lever efter det här, om jag lyssnar på min hjältinna, händer avgörande saker i mitt liv.

Jag orkar hålla huvudet högt, mina ben orkar bära mig med kraft, mina höfter rör sig i takt med det liv som pulserar i mig.

Om jag lyssnar till denna röst, så är det den som gör att jag kan ta det val som gör att mitt liv kan ändra karaktär, mitt liv kan ändra riktning.

Det är mina beslut som gör att jag växer, inte situationen i sig.

Det är det som händer inom mig och min reaktion på detta som kan få mig att utvecklas. Hur hanterar jag det som händer, det som känns?

Om jag är i en period där jag har för mycket av Gudinnan Hera i mig så låter jag mina barn, min man eller min omgivning gå före min känsla vad som är rätt och riktigt för mig. Jag kanske inte orkar stå emot den känsla som det väcker inom mig att säga Nej, trots att det är det som är det bästa i situationen.

Min hjältinnans röst viskar tyst och det krävs att jag tar ett steg tillbaka, tar kraft av denna röst och talar om för mig själv att jag behöver mer balans. Kanske behöver jag mer av Gudinnan Artemis så att jag kan få lite säkerhet i min egen vilja.

Artemis, som jakten och månens Gudinna, som när hon siktar träffar rätt. Som går sin egen väg och har styrka i sina steg. En Gudinna som ger sig in i vildmarken och så som månen blir ett med naturen. Som beger sig med säkerhet in i sin egen vildmark då hon vet att månens ljus inom henne lyser upp stigen.

Den vildmark som vi alla har inom oss och ska jag beträda den är det bra att ha sällskap av denna del av mig, Artemis.

Men nu har jag Demeter på plats, den Gudinna som står för moderskapet, jag är i nuet med min dotter.

Jag är villig att ta till mig det jag behöver.

Kram

Malou

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Monday, July 15, 2024