•  
  • Liv
  • Gott Avslut och Gott Nytt År

Gott Avslut och Gott Nytt År

Categories: Liv
Comments: No Comments
Published on: December 30, 2013

0ebab0accb02f71b3408d7d8cf4e291aIbland så springer tiden iväg och ibland står den mer eller mindre stilla. Just nu är jag inne i en period där jag tycker att den rusar iväg.

Det är mycket som samlar sig på skrivbordet och kroppen den börjar gnälla lite den med. Och just nu under nyåret är det ju ganska vanligt att tankarna drar iväg mot det man har gjort, det man skulle ha gjort och det man planerar för att göra.

Jag ger inga nyårslöften, har inte gjort på flera år. Det är bäddat för att sparka på sig själv tycker jag. Jag sätter upp mål.

Under flera år, tja åtminstone några, har jag gjort ett årshjul eller en årsplanering. Saker jag vill uppnå under året inom flera olika kategorier.

Jag har en större vision med mitt liv, vilket jag tror att många har även om man inte sätter den på pränt eller egentligen klurar ut för sig vad den där visionen egentligen innebär.

I vilket fall som helst så är det denna vision som ligger bakom alla de mål som jag sätter upp. Målen delar jag sedan upp i mindre handlingar. Det ska inte vara för stort och för besvärligt så att man redan från början känner att det här finns ingen chans, men inte heller för litet eftersom man riskerar att skita i det.

Stearin-and-paraffin-stain

Det här året tänker jag också spå i stearin. Mannen säger att vi lika gärna kan göra det i tenn som var brukligt förr men det återstår att se.

Det kan vara en festlig grej att göra tillsammans och förresten ett alldeles ypperligt tillfälle att få loss fantasin och önskningarna. I övrigt dyker det säkert upp en och annan liten rädsla som det är läge att titta på det med.

 

 

Med automatik blir det att tankar går bakåt och jag brukar lägga fokus på det som jag är tacksam för. Och DU som läser det här, det är jag tacksam för. och DU som ger mig feedback, kommer med kommentarer är jag tacksam. Jag är lika tacksam för de som väljer att läsa inläggen på facebook och som tycker att de är intressanta och som tycker att de tillför något i deras liv. Det känns fint och det uppmuntrar till att skriva mer.

Det här nyåret börjar ju med en nymåne..eller rättare sagt för mig är det mörkermåne. En del kallar det för mörkermåne och en del nymåne. För mig som “symbolare” blir det lite speciellt och jag kommer att ägna mig en liten stund under morgondagen att fokusera på ett inre samtal med mig själv.

Jag önskar dig ett väldigt fint avslut och ett härligt Gott Nytt År.

Malou

d8ae4b9722d8d2217002c4994dd1d2d3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Saturday, May 18, 2024