Jaha…tooommmt..

Categories: Allmänt, Glimtar om mig
Comments: 4 Comments
Published on: April 22, 2012

Så sätter jag mig för att börja skriva efter 2 mycket intensiva veckor och vad händer..Ingenting.

Är det inte typiskt? Men också helt typiskt för så som jag fungerar och även hur vi fungerar rent generellt.

Mycket och varierande saker att göra, tajta tider och helst ingen tid alls egentligen, då händer det saker minsann. Ju närmare en deadline, ju mer blir det gjort på alla möjliga plan.

Men det finns gränser som sagt, med 2 veckor i oerhört intensivt tempo så säger både hjärna o kropp Stopp! Och det är tomt.

Och det är okey, även om det tar en stund att acceptera detta. I tomheten processas det och bitar hamnar på plats. Om jag accepterar min frustration och inte jobbar mot den, då lämnar den mig strax.

Så istället för att pressa mig tar jag och gör lite PSYCH-K istället (psychological kinesiology). Balans är alltid bra att ha. :)

Med PSYCH-K kan du kommunicera med ditt undermedvetna. Med den tekniken kan du identifiera och även förändra det som begränsar ditt tankesystem. Blockerande och negativa tankar!? Bort med dem!..

Tänker förresten lägga ut att jag söker klienter för att “öva” mig på när det gäller den här tekniken. Så är du intresserad kan du höra av dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Jaha…tooommmt..

 1. Maria Lindbom on said:

  Hej Malou!
  Du får gärna öva på mig :0)
  / :0) Maria Lindbom

 2. jag är givetvis intresserad, vill ju bli bättre på att kommunicera med mig själv. Dels för att bli frisk men också för att bli klarar med vad jag vill göra resten av mitt liv. Jag har kommit så långt att jag inte tänker göra något som jag inte känner är rätt i mitt inre. Men därför vill jag bli duktig på att just kommunicera med mig själv. Men det kanske är svårt eftersom jag bor i Västerås. Jag vet inte hur du tänker att övningarna ska gå till.. Kram i alla fall goa fina du. Slappna av nu och vila

  • Vem vet om jag inte kommer till Västerås en dag?..under tiden kan du titta på min hemsida http://livlustbalans.se/index.php/psych-k/ och även kika på youtube länken som jag har + att det finns massor av annat matnyttigt på nätet om metoden. Faktiskt väldigt fascinerande och enkelt.
   Jopp,,slappnar av och nickar till mellan varven här..:)..Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Monday, January 24, 2022