Organdonationer

Categories: Allmänt
Comments: No Comments
Published on: June 16, 2011

Idag bloggar Peter Bolt på Medveten Tillvaro om sin transplantation och imorgon går World Transplantation Games av stapeln i Göteborg.

 

Eftersom jag upplevt och i något mån levt nära barn som både har varit i behov av transplantation och de som levt i ångest om att de någon gång i framtiden ska behöva ett organ, är detta ett viktigt ämne för mig.

Jag har även en moster som jag följde fram tills hon gick över när hennes lever slutade fungera.

Det är viktigt!!

Och jag menar inte att alla behöver ta beslutet att de vill donera sina organ, jag menar att det är viktigt att TA ett beslut oavsett vilket det är.

Att skjuta upp något och säga att jag tar det beslutet senare är samma sak som att ta valet att inte donera och att sätta sina anhöriga i den trixiga situationen att bestämma. Det ÄR ett val att inte välja och jag tror inte alla inser det.

Kan man inte ta det beslutet just nu kanske man kan bestämma ett datum där man ska ha kommit fram till ett beslut. Fram till dess kan man ta del av föreläsningar, fundera över sina värderingar etc.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Monday, November 29, 2021