Få drömkroppen…

Categories: Tankemönster
Comments: No Comments
Published on: August 9, 2012

Ja, det var ett mejl som kom till mig idag. Få drömkroppen!..Men faktum är att jag har min drömkropp och det är min. Den som tillhör mig och som gör ett ypperligt arbete att ta hand om mig. Den gör inget annat än att reagera på hur jag behandlar den. Lite genetiskt finns naturligtvis med som orsakar både glädje och sorg det ska jag inte sticka under stolen med. Men på det stora hela…det är mina tankar, mina känslor, mina behov och mitt agerande som skapar min kropp.

Jag har drömkroppen för i stort sett så gör den det som jag får den att göra. Att älska och ta hand om sin kropp är viktigt och stort.

Hur många gånger har inte kroppen fått höra de mest nedsättande ord? Hur många gånger har den inte förtvivlat försökt få plats i de mest hemska utstyrslar enbart för att tillfredsställa egot hos dess ägare? Inte konstigt att den ibland bara totalvägrar och går ut i strejk!

Idag har jag klappat om min kropp..ömt uppskattat benen som fortfarande bär mig, ett par fötter som stadigt kan gå även i kuperat terräng och hitta fäste i bergen. En mage som visserligen hittar vägar ut från de byxor jag vill stoppa in den i men som är mjuk, varm och som gungar friskt i takt med mina steg.

Armar som pendlar i takt och händer som kan greppa tag i det jag behöver. Fingrar som fortfarande lyder och att det inte blir så vackra tavlor som jag målar kan jag inte skylla dem för.

En hjärna som fungerar även om fokus ibland flyter iväg. Är man en drömmare så är man liksom.

Överhuvudtaget är jag tacksam..jag har en kropp…jag har min drömkropp och jag försöker att vårda den ömt och med kärlek.

Jag är villig att älska den kropp jag själv har skapat.

Kram

Malou

…………………………………………………………………………..

Bild: google

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också




Blogglistor

TräningsbloggarHälsa



Hälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Friday, March 29, 2024