Island, yihaaaa

Categories: Glimtar om mig
Comments: 2 Comments
Published on: May 29, 2012

Jag ska till Island i sommar..så kul!…Väninnan har i sin tur en väninna bosatt just där och som välkomnar oss bägge. Flygbiljett till överkomligt pris är inhandlad…bubblar.

Ska bli så kul att få vara med om denna resa. Undrar om det inte var så att Snorre Sturlasson hörde hemma i släktregistret också?..adoptivson eller fosterson..något var det har jag för mig. Så långt tillbaka är källorna är lite osäkra men vad gör det. Varför inte, känner jag..;) han sägs ju vara författare till den yngre Eddan vilket är en skaldebok och berättelse om nordisk mytologi. Gemensamt intresse alltså, tänker mytologi nu. I vilket fall som helst så passar han ypperligt in. :)

Visst är det skönt att ha något härligt att se fram emot? Något som ligger där borta och bara ger en massa god energi…

Jag behöver det här nu. Min själ vill ha näring.

Jag ska inte heller påstå att detta är det enda som jag ser fram emot. Jag har mer godsaker som väntar i min korg. …

Jag arbetade med en ALS sjuk kvinna fram till hennes bortgång förra året och jag har fortfarande kontakt med hennes man då och då. Så välgörande och härligt att kunna mötas och prata då och då, både för honom, deras barn och mig. Det var påfrestande och ganska tunga år att följa någon med den fruktansvärda sjukdomen. I vilket fall som helst ska jag få låna deras helt underbara hus under en vecka i sommar. Först några dagar tillsammans med min dotter. Bara vi två, mycket prat och bara umgås. Blir fint. Sedan kommer man och bonusdotter dit några dagar också.

Så jag har två härliga och mycket speciella veckor som väntar på mig under sommaren.

Mysigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Island, yihaaaa

  1. det är härligt med planer som man vet kommer inbringa energi. Jag har en vecka inbokad med syster i göteborg. Vi älskar den staden fast vi har ingen anknytning dit på något sätt, bara gillar miljön och stämningen där. Så det ser jag fram mot. Sedan ska jag vistas i mina föräldrars husvagn som står vid en sjö. Där ska jag fylla på med energi genom att bada, promenera, fotografera och måla. Det blir härligt. kram på dig.

    • Göteborg är härlig..säger jag som är sådär lite lagom partisk i målet…:)..Det är mysigt att ha något att se fram emot. Just en resa var det väldigt länge sedan känns det som….Husvagn låter jättemysigt…Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Monday, January 24, 2022