Inte långa svåra ord idag, tack!

Categories: Allmänt
Comments: 1 Comment
Published on: March 25, 2012

 

Det är roligare att prata med någon som inte använder långa, svåra ord, utan hellre korta lätta ord som: Vill du ha lite mat?

~Puh~

 

 

Efter 4 nätters jobb känns det faktiskt så som Puh säger. Inklusive det där med mat. Har ju nu provat på det där med LCHF igen under några dagar och det är okey, men så här på en dag där jag innerligt önskar att det ska vara håll-allt-enkelt-dag är det inkluderat med att jag bara skulle vilja ta mig en tallrik flingor.

Idag är en typisk dag att vara åskådare på för mig.

En dag då jag stilla kan iaktta mig själv. En dag då jag kan glutta omkring på alla intressanta sidor, som jag förresten kom på att jag redan glömt bort var jag sparat dem någonstans så det får utgå. Ingen dag som passar sig för aktivt letande!

Kanske en stilla promenad där jag kan tänka mig att ha ett passivt seende idag. Idag säger jag,,det är ju snart kväll igen. Okey,,slappedag i soffan då, kanske en god bok eller bara ligga och titta upp i taket och filosofera.

Idag är en dag då jag skickar ut en önskan…låt det vara en stilla och enkel dag där sinnet får flyta på och bara stilla klucka till då och då.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Inte långa svåra ord idag, tack!

  1. Härliga är dessa dagar …. ha det skönt i soffan och lite takstirrande … :D kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Monday, December 6, 2021