Då prövar jag då

Categories: Glimtar om mig
Tags: , ,
Comments: No Comments
Published on: March 19, 2012

Jaha, så här ser en tallrik med hallon ut. En tallrik som snart ska fyllas med grädde och som sedan ska mumsas på.

Jag tänker ge det där med LCHF ytterligare en chans. Äggen jag försökte mig på att äta i morse var nog de sista kokta sådana förstås. Förra omgången föråt jag mig på dessa och nu växer de i munnen. :(

Förutom det där med ägg så ska det nog funka. Fast jag undrar över det där med att äta så här fet mat nattetid? Jag jobbar ju då och då extra på natten och något behöver jag få i mig under den tiden. Känns som om jag får ta och forska lite på det där.

Nattjobb är det som gäller inatt också men innan dess ska jag ge mig iväg på en lång promenix med lilla terroristen Ozzy. Hade tänkt ta mig ner till koloniområdet som finns här i Sävenäs. Tänker passa på att hålla ögonen öppna angående Pierre, den 25 åring som fortfarande inte har hittats. Vilken fruktansvärd situation!

Efter denna blir det att fokusera på lite artikelskrivning, arbetet med nästa nummer Ascala startar omedelbart. Nummer 4 är ute nu och går bra att beställa eller varför inte gå in och fråga i någon butik om de kan beställa den så det blir enkelt för dig att få tag på den?

Om du har några idéer om vad du vill läsa om får du gärna tipsa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Sunday, November 28, 2021
Close Print