En dag med planering

Categories: Glimtar om mig
Comments: No Comments
Published on: September 15, 2011

Idag har jag försökt planera mina närmaste veckor. Det som jag kommer att bli mest upptagen med är artiklar för Ascala

Så roligt och givande att få lov att träffa alla dessa intressanta människor. Kul att få skriva.

Detta ska dock gå ihop med övriga saker i livet också. Prioriteringslistorna får bekänna färg.

Mina handlingar blir nu  synade och jag går konstant tillbaka till samma texter, listor och kunskap som jag delger alla mina kursdeltagare.

I morgon ska jag ha lite egentid på förmiddagen. Massage. Fick ett erbjudande av en kvinna som är med i symbolförening att kunna gå på lite massage. Lite massage var väl en liten underdrift då förstås! Thailändsk massage som gör ont. Hon förvarnade innan!! :o

Efter det ska jag iväg och hämta lite kaffebryggsatterialjer inför Terrys demonstration i Alingsås. Nu vill det till att få ihop det med folk som kan hjälpa till och att det fungerar med kaffe/the för ca 400 personer.

Förra året var det lite kaos då jag inte fick tillgång till köket i tid. Och att det i det köket inte fanns någonting. Där stod jag med en bryggare som räckte till 8 kaffekoppar. Inte kul kan jag erkänna.

Det kommer säkert att bli lika kul och givande som det brukar bli. Vi kommer även att sälja Ascala där, så har du inte fått köpt en ännu och ska dit,,ta och passa på!

 

Hur går det med dina planeringsdagar? Försöker du planera in lite för mycket eller ser du till att du har luft mellan åtagandena? Jag brukar lägga in några stunder där jag har en möjlighet att andas. Några djupa andetag, en 5 minuter här och där för lite mindfulness gör susen ibland.

Image: digitalart / FreeDigitalPhotos.net

Image: digitalart / FreeDigitalPhotos.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Monday, November 28, 2022