Så är det ju…..

Categories: Balans
Tags: , , ,
Comments: No Comments
Published on: September 11, 2013

Idag bubblar det av pirrande förväntan och väldigt mycket glädje. En känsla som finns i mig även om jag inte hela tiden är upptagen med orsaken till glädjen.

I morgon åker jag till Finland för att träffa ett gäng härliga kvinnor som jag gick samma utbildning med. Under några dagar ska vi nu “symbola” oss hej vilt. Det blir dans och rörelse, sagor och myter, bilder och meditationer..det kommer att bli mycket att prata om, skratta och gråtas över.

Även om inte tankarna finns hos det här som ska komma så har känslan lyckats bosätta sig hos mig.

Så är det ju….får jag mig en aha-upplevelse om.

Denna glädje känsla smittar ju av sig under hela dagen till andra saker. Leendet finns där naturligt för jag är glad och känslan sprider sig till andra händelser.

Och självklart är detta detsamma när vi låter kroppen bära med sig negativa saker. Det smittar andra händelser under dagen. Då finns inte leendet med automatik och surhetsgraden kanske till och med går att mäta.

Den goda händelsen (resan) kan bli negativ om jag hela tiden befinner mig  i framtiden, då missar jag ju det härliga nuet, samtidigt så kan ju den goda förväntningen leda till att vägen dit blir betydligt “öppnare”, mer mottaglig för det som händer runt omkring.

Faktiska händelser är så härliga påminnelser om hur det faktiskt fungerar!!

drömmar

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Friday, February 3, 2023