Liv Lust Balans

Categories: Kreativa skattkistan
Comments: No Comments
Published on: January 31, 2013

Tänkte uppdatera dig om vad som händer här oss mig i form av kurser och grupper. För det är väl inget du vill missa?

I början av februari kommer Ascala Magazine ut, tidningen där jag är med i redaktionen och skriver artiklar. Har du frågor när det gäller personlig utveckling, drömmar eller symboler? mejla mig så ska jag se om jag kan svara. Tidningen går bra att beställa på hemsidan.

Den 13:e februari kommer jag och Agneta Oreheim att prata om våra Månmagi event på LifeRadio Göteborg. Lyssna gärna!

Den 23-24 februari startar vi vårt 1-åriga utvecklingsprogram Månsystrar – för kvinnligt ledarskap. Under fyra helger kan du delta i detta program som har till syfte att du ska plocka fram den bas och styrkan som du har inom dig själv. Att inte vara rädd för att använda dig av din kvinnliga kraft. Ett jättespännande program som det finns några platser kvar till. Du får lära dig vad de arketypiska gudinnorna kan ge dig, vilka behov som du astrologiskt behöver ta hänsyn till, arbeta med din självkänsla och förmåga att uttrycka dig.

Mars

Den 4:e mars startar jag upp en bergsmeditationsgrupp. En grupp som arbetar med personlig utveckling med visualiserad meditation där vi tittar på de symboler som kommer upp.

Den 11:e mars startar “Drömväg” upp. En öppen cirkel där vi kommer att arbeta med olika symboliska uttryckssätt. Vi använder trumman för att resa in i drömmen och i meditationer. Visualiserade meditationer, myter o sagor och bilder. Det blir en härlig mix av alla de bilder som själen använder sig av för att kommunicera.

Den 12:e mars har jag en föreläsning på Vännerna i Göteborg. “Att vandra med Artemis”. Vilken är frågan där ditt liv är svaret? Våra liv är formade av frågor som intresserar oss.
En föreläsning där vi utforskar dessa frågor och hur vi kan komma fram till svaret. Föreläsningen består även av en visualiserad meditation och övningar.

Den 16 – 17 mars kan du om du beger till Piteå eller bor där i närheten ta del av Upp Lev Hela Dig. En kurshelg då vi koncentrerar oss på att hitta balans och verktyg om du är extra känslig eller tillhör personlighetstypen högkänsliga.

Vill du veta mer om mig eller är nyfiken på något av de saker som sker i februari och mars…hör av dig. Du mejlar till malou@livlustbalans.se

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Wednesday, May 1, 2024
Close Print