Att göra det enkelt…

Categories: Fundringar
Tags: , ,
Comments: No Comments
Published on: January 22, 2013
foto: Anna Wedin Andersson

Jag tror på det där med enkelhet. Jag tror också att det kan vara det som är svårt. Ibland verkar det som att ju mer tillkrånglat en situation/känsla/händelse är desto enklare har vi för att ta itu med det. Saker måste vara svårt för att det ska ha någon betydelse.

Är det så för dig? Tar du till dig det som är enkelt eller går du på ..det är så uppenbart att det inte kan vara så? Samma fenomen som uppstår när det gäller sjukdomar..en traumatisk sjukdom kräver långa och mödosamma provtagningar annars är de svåra att ta in.

Jag försöker att skrapa bort det som gör min tanke kaotisk, ju renare och rakare tanken blir desto lättare blir den att omfamna. Jag försöker hela tiden ha i minnet att det är min tanke som är det avgörande för mig, inte vad andra anser även om jag i ett första läge tar in och smakar på dessa. I slutändan är det ju min inställning till mig själv som är avgörande, är jag en person som strävar efter enkelhet eller vill jag ha det svårt?

Och så mycket kaos som jag befunnit mig i och många gånger själv skapat så vet jag svaret idag….Enkelhet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Monday, November 29, 2021