Mellan människor

Comments: No Comments
Published on: January 8, 2013

Så, då har jag stängt igen pärmen på boken “Mellan människor” skriven av Anna Eriksson Skarin.

Det var med en viss bävan och samtidigt med pirrande förväntan som jag startade upp läsningen av denna 419 sidor långa bok. Det blev inte tunga eller jobbiga 419 sidor.

Eftersom jag känner Anna, inte bara som vän utan även i en annan roll, var det inte enkelt för mig att börja läsa. Jag har all förtroende för Anna och hennes kapacitet men jag hade en inre oro..tänk om jag inte tycker om boken, inte håller med om hennes berättelse?

Ja, ni vet alla de där funderingarna som man kan ha om personer man känner och tycker mycket om. En nervös anspänning helt enkelt.

Och jag tycker om, tycker mycket om boken. Jag har inte den situationen i livet som skulle göra att jag omedelbart kan identifiera mig med huvudpersonerna i boken, jag är vare sig 30 eller nybliven mamma och därför blir jag glad när jag upptäcker att Anna har lyckats att skriva så att de yttre omständigheterna runt dessa två huvudpersoner är det som skickligt leder in på de inre omständigheterna.

Hennes sätt att beskriva personerna och de händelser som utspelar sig gör att jag som läsare känner mig fri att ta djupa andetag. Det är inte en gastkramande läsning som gör att andningen sluter sig utan snarare tvärtom, den gör mig rakare i ryggen och luften får fritt spelrum i lungorna. Historien får mig att då och då lägga ifrån mig boken för att fundera, vem är den där Sara egentligen? Hur fångar hon upp alla idéer och hur får hon världen att snurra så att det passar just henne?

Boken väcker lust till att skapa och för mig som är över 50 väcker den då och då ett litet leende när jag känner igen upplevelsen av upptäcka något nytt.

Den är på sina ställen naket ärlig i sin beskrivning och det modet att pränta ner tankar som inte alltid är så bekväma önskar jag att fler författare har.

Slutet är precis så som man önskar sig slutet på en bok..oväntat, spännande och så att man nästan kan känna smaken av uppföljaren.

Jag ser fram emot nästa del och rekommenderar dig till att läsa boken “Mellan människor”. Det är en bok som väcker lust och kreativitet och berikar definitivt det inre livet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Friday, February 3, 2023