Underliga saker

Categories: Glimtar om mig
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: December 3, 2012

Många pratar om den “nya” tiden och vilken betydelse 21 december har. Många tycker förändringar sker snabbt och att de märker av att “något” är på gång.

Faktum är att jag inte har satt mig in i allt det där, det finns gränser för hur mycket man kan fokusera på.

Vad jag däremot har och fortfarande upplever är perioder av stor trötthet mixat med rejäl yrsel. Många detaljerade drömmar som har en annan intensitet än vad de brukar.

Mina upplevelser har en annan karaktär och jag måste nog säga att jag pendlar ganska ordentligt i mina känslouttryck. …om det här har med någon “ny” tid eller inte är väl tveksamt. Har förmodligen mer att göra med “min” tid. Min tid, min växt och mina uppgörelser med mig. :)

Idag hade jag en stund som tog andan av mig. Plötsligt så satt jag där i soffan och längtade så oerhört efter barn. Något som överhuvudtaget inte har inträffat på över 15 år. Inte heller är det så att jag nyligen förlorat min förmåga att bli gravid eftersom det skedde för över 10 år sedan.

En våg av känslor bara helt enkelt infann sig i mig och faktum var att jag under en lång stund upplevde mig gravid.

Förunderligt och jag sparar min upplevelse för att se vad den ska resultera i.

………………………

Bild:..hittar ingen källa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Monday, August 2, 2021
Close Print