Gudinnan – Livet

Categories: Allmänt
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: November 30, 2012

And no one will listen to us until we listen to ourselves. The Goddess awakens in our hearts before she awakens in the world. We must notice that she exists. We must honor, worship, and revere her, regardless of the name by which we call her. For not to do so is to dishonor ourselves. She is our feminine essence. She is the female power and spiritual glory that lies within every woman and every man.

-Marianne Williamson

 

Marianne Williamsons ord talar igenkännande med mig. Starkare och starkare kommer upplevelsen av den starka kraft och energi som min inre Gudinna ger mig.

Det är en känsla som ständigt pockar på uppmärksamhet, som ständigt säger till mig att “leva min kraft”.

För mig ( och även för många andra ) är Gudinnan en symbol för ett erkännande av den kvinnliga kraften som en självständig kraft. En kraft som är sig själv nog.

Genom att bli medveten om Gudinne myterna tar du del av den information som visar dig de mönster som du upprepar i ditt liv. Myterna är arketyper, du känner igen budskapen djupt inom dig.

Då jag i dag hade en stark dröm där Grandmother Moon eller The Crone/ den äldre visa var vid min sida, tar jag ytterligare ett krafttag och inte bara lyssnar på mig själv utan också agerar utifrån mig själv. Hon sa mig många sanningar och bland annat serverade hon mig frukost i sitt kök. När jag tackade för detta sa hon – Alla döttrar till mig behöver bra mat i magen för att också ge god näring till andra.

Hon sa också att nu var tiden mogen att under hennes ljus både bli och sprida medvetenhet, att gå från information till presentation. Vilket passar ypperligt då vi just nu har fullmåne i tvillingarnas tecken och det handlar ju en del om kommunikation bland annat. :)

Så med tanke på min inriktning under de senaste åren med mer och mer arbete som involverar Gudinnorna och att en reporter för några dagar sedan intervjuade mig angående mitt intresse/arbete för kvinnans övergång, menopausen, så kommer jag att presentera flera föreläsningar och kurser som har med detta att göra.

Jag ser fram emot att få samarbeta mer med mig själv och mina inre Gudinnor.

Bild. gör inga anspråk på bilden som min, har inte hittat upphovsman/kvinna till den.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Saturday, October 1, 2022