Quantumfysisk mentorutbildning

Categories: Glimtar om mig
Comments: 2 Comments
Published on: July 24, 2012

Ny utbildning, nya utmaningar!…Har precis påbörjat Bröderna Tranbergs Quantumfysiska mentorutbildning.

Låter det krångligt?…Nja..om man inte har rört sig i områden som handlar om medvetandet-tankar-energi så är det nog ganska jobbigt att ta in informationen men annars är det faktiskt ganska okey än så länge. Än så länge använder sig Jörgen sig mer av ord som inte är så vanliga att röra sig med än med begrepp som är okända.

Ser med tillit fram emot en intressant och mycket givande kurs,,vissa områden mer tilltalande än andra. Medveten närvarande närvaro låter väl lite kuligt?!..eller stillhetens kommunikativa 7 rörelsenivåer…

De quantumfysiska lagarna har vi börjat gå in på redan idag och kanske är det en förutsättning för att förstå de övriga stegen :)

Men det är klart om man inte är van vid att använda ord som …fördelaktiga biokemi, neuroplasticitet tillsammans med hela er fysiologi med gynnsamma rörelseprocesser så vill det till att lyssna ordentligt.

Jörgen Tranberg är naturläkare, har en doktorsexamen och har varit verksam som komplementärmedicinsk terapeut i över 25 år så visst har han lite erfarenhet inom området som han lär ut i. Han har även fördjupat sig i den buddistiska läran och praktiserar sig även av den i sitt liv.

När jag läser det kompendium som vi hittills har fått ut tycker jag att det märks,,tänker på den buddistiska läran,,tycker även att mycket av det tangerar taoism och jag känner även igen filosofin från Buber ex, från den lilla boken Mellan Du och Jag.

9 månaders träning,,visst låter det mumma? Nya erfarenheter, nya insikter.

 

Jag är villig att öppna mig för nya ögonblick

Kram

Malou

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Quantumfysisk mentorutbildning

  1. härligt med utbildning. kram på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Saturday, April 13, 2024