Fokusgrupp

Comments: No Comments
Published on: May 31, 2012

Igår hade jag nöjet att delta i en fokusgrupp. Det var Karin Persson som driver KP-utbildning som bjöd in till detta.

Ett härligt sätt att få feedback på en presentation och även en första aning om hur boken kommer att tas emot. För det var för en bok som fokusgruppen samlades.

Karin har översatt boken som på svenska heter “Förbättra din relation – utan onödiga ord” med ett citat från Oprah på baksidan :)   “Män kommer att älska den här boken!”

Förlaget som ger ut boken heter Oppenheim för alla som vill leta reda på den. Den ska finnas i butik såväl som på nätet.

Ja,,det ska bli spännande att läsa denna,, den ska enligt texten innehålla fullt med praktiska tips på vad som får en relation att fungera och en guide som hjälper par att hitta en kärlek större än ord.

Det finns väl få saker som är så viktiga för oss som våra relationer. Relationen till vår partner (oavsett kön), barn, föräldrar, vänner och arbetskamrater. När jag arbetar med nätverkskartan i mina kurser/grupper så märks det väldigt tydligt att inom relationsområdet,,då kommer saker upp till ytan. Så för min del blir det intressant att läsa boken och se vad som dyker upp i den.

—————————————————————————–

På tal om relationer så är det ett föredrag som heter Magiska relationer på magasingatan 5 i Göteborg den 4 juni. Kl.18-21. Jonas Gåde håller i den. Har inte varit på det föredraget själv men har hört att andra pratat om hur bra och hur många aha-upplevelser de fått..

Livet ÄR ett konstverk.

Kram Malou

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Monday, January 24, 2022