Min bok börjar ta form

Categories: Glimtar om mig
Comments: 2 Comments
Published on: May 22, 2012

Jag har haft en idé om en bok under många år. Ibland har jag startat upp men det har alltid blivit att jag lägger den på is. För varje gång börjar jag också om från början. 

Nu har jag påbörjat den och för första gången känns det genuint och starkt. Jag vill egentligen inget annat än bara sitta och skriva.

Det är en spännande process att gå igenom alla mina anteckningar som jag har gjort genom åren och bli inspirerad och lycklig.

Lycklig och samtidigt lite sorgsen blev jag också i går då det var dags att avsluta vårens bergsmeditationsgrupp. Som alltid kan jag tillägga!

Samma känsla av glädje att ha förmånen att få vara med om andras utveckling och även min egen utveckling. Det är en rikedom att få ha den möjligheten att växa tillsammans med andra.

Nu släpper jag taget om våren och går in i sommarens planering med kurser, upplevelser och möten.

Just nu…..oerhört tacksam för livet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Min bok börjar ta form

  1. härligt att du kommit igång med boken. Ska bli spännande att se resultatet :) Sommar går vi mot och det är härligt, just nu går det bra för mig med. Alltid tråkigt att avsluta en kurs förstår jag, helst när det är sådana kurser som man själv tycker så mycket om och som utvecklar en själv. kram på dig.

    • Ja, det ska bli spännande och se hur boken artar sig. Problemet är avgränsning,,,texten har en tendes att leva sitt eget liv och den försvinner ut i periferin i samma takt som tankarna. :)…många gör om och gör rätt har det redan blivit.
      Härligt att höra att det går bra för dig….en stund i taget och medvetenhet är viktigt..Kram….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Thursday, August 18, 2022