Klagan

Categories: Allmänt
Comments: 2 Comments
Published on: March 9, 2012

Mobiltelefon är en fantastisk sak. Du har den med dig överallt.

Tillgänglighet,,tja, inte så fantastisk men väldigt bra. Konstant tillgänglighet överallt inte så bra.

Det är inte första gången som jag sitter på spårvagn, buss eller något fik och hör personer som arbetar inom socialförvaltning, försäkringskassan, terapeut någonstans eller arbetsförmedlingen och hör denna högt och tydligt sitta och prata om någon klient.

Att de är medvetna om att det är människor runt omkring tror jag då de aldrig använder namn men det är väl i princip det enda som det inte gör.

Vad tråkigt det är och samtidigt skrämmande att vara den som sitter och lyssnar på en konversation om en annan persons problem och vad de tänker om den!!

Inte en tanke på att det kan finnas människor runt omkring som kan identifiera personen eftersom man hör historien.

Sist gång var nu på spårvagnen, då sa jag faktiskt till att jag inte var intresserad av att höra om sömmerskan som nu hade stora problem!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Klagan

 1. Bra gjort av dig att säga till. Jag håller med dig om att det är ett problem att man bli mot sin vilja indragen i historier och händelser när man sitter nära någon på buss/tåg/spårvagen som fortsätter jobba via mobilen. Det talar högt och ljudligt som om de var ensamma där och de pratar om sådant som int är för alla öron. Tråkigt tycker jag, då det kan uppstå händelser som du pratar om. Jag känner också att jag måste få välja att vila när jag sitter på ett tåg utan att proppa in hörlurar i öronen med musik. Jag upplevde detta på vägen hem från Göteborg för någon helg sedan, 3-4 timmar restid och jag hade en människa bakom mig som aldrig slutade boka mötet och pratade med klienter. Jag ville inte höra men kunde inte stänga av för hon pratade så högt. Jag tänkte till och med på möjligheten att boka en sittplats i ett tyst vagn. Går det? Men ska det behöva vara så? Behöver inte dessa människor ta en paus och bara vila de också. När ska de inse att man inte behöver arbeta 24/7. Nästa gång ska jag också säga till. Ha en skön fredag. kram

  • Tänk att plötsligt få höra någon “officiell” person prata och det skulle vara om en själv? Hua..
   Jag tror de låser in sig i sin egen sfär och inte är medveten om omgivningen. Kan själv göra det när jag exempelvis sitter o läser eller är helt upptagen med något.
   Det går att boka tyst vagn, absolut!! Vilket kan vara en idé då restid med tåg är för många inplanerad arbetstid.
   Go-fredag till dig. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Monday, December 6, 2021