Minnesvärd helg

Categories: Allmänt
Comments: No Comments
Published on: October 3, 2011
Inte den bästa bilden precis,,:)

Helgen har varit minnesvärd, eller jag undrar om David skulle godkänna uttrycket? ;) För minnen och dess känslor har varit en stor del av helgens innehåll. I och för sig handlar det om minnen som producerar känslor som i sin tur producerar olika hinder för din möjlighet att vara här och nu, att vara i det som är du och inget annat än just du. I din medvetenhet eller medvetande eller hur du nu vill översätta ordet/tillståndet awareness.

Oavsett ovanstående har jag fått många bekräftelser på mina egna tankar och det som jag själv använder mig av till mina grupper och kurser. Härligt! Vi använder oss av olika språk och olika sätt att framföra det men innehållet är detsamma. Jag kommer att skriva mer om detta och ge mig in i olika situationer så småningom.

Under tiden passar jag på att njuta av att jag nog fick en liten bekräftelse på en titel till en bok som jag har i tankarna.

Under min resa upp till kursgården satt jag och funderade över en titel som också kunde ge mig den röda tråd som jag känner att jag behöver ha för strukturen. Tyckte mig få en titel, åtminstone en arbetstitel som kändes riktigt bra i magen. Under första kvällen med David pratar han om just detta och inte nog med det, han säger nästan ordagrant den mening/innehåll som jag själv tänkt i bilen på vägen upp. Lite kul är det!!

David är en mycket bra kursledare/ föreläsare, med humor och känslighet visar han att släppa taget om känslor inte behöver bli så tunga ämnen. Jag rekommenderar honom starkt för er som vill lära er mer om hur tanken kan hålla fast era möjligheter till utveckling. Han pratar inte bara om själva metoden Sedona utan visar/pratar om saker som mer pekar åt det filosofiskt/existentiella området.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Friday, September 24, 2021