Vara överallt och ingenstans

Categories: Glimtar om mig
Comments: 1 Comment
Published on: July 25, 2011

Är fascinerad över hur det som försiggår runt omkring ger upphov till funderingar. Återigen kom jag att tänka på hur mycket det krävs för att kunna fokusera. Återigen var det Ozzy, vår lille “ängel” :o som fick mig på tråden igen.

Idag har varit en av de dagar då jag försökt göra för mycket samtidigt. Detta trots att jag vet att det där med simultankapacitet är det bästa sättet att slösa bort tid och inte få gjort någonting.

En av svårigheterna med Ozzy är hans mycket utvecklade jaktinstinkt och hans något mindre utvecklade förmåga att lyssna till mig. Jag är helt enkelt inte intressant nog att fokusera på när det finns så mycket smarrigt för en hund att nosa på när vi är ute.

Och jag känner igen mig! Fast med den skillnaden att det finns för mycket intressant som drar mitt sinne från det som jag bestämt mig för att göra. Tankar susar iväg helt enkelt.

En artikel som jag håller på med och som behöver bli färdig fick mig att börja leta efter fakta på nätet, som fick mig att bli intresserad av ett sidospår, som fick mig att läsa en hemsida, som fick mig till en blogg, som fick mig att bli intresserad av hur den var upplagd, som fick mig att undersöka detta..m.m. Ja, ni förstår. Samtidigt fick jag ett telefonsamtal som fick mig intresserad av ett annat ämne som behövdes noteras. Samtidigt satte hungern in och medan jag åt läste jag en bok där det fanns intressanta vinklingar på ett annat ämne.

Tja, vad ska jag säga…Ytterligare en dag då jag bekräftat för mig själv att jag går vilse då och då och vem får mig på spåret då jag frustrerat försöker få en vettig promenad?!

Knappast någon idé att lägga min frustration på stackars Ozzy som bara vill dra i sig alla härliga dofter när det är mig själv jag är irriterad på.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Vara överallt och ingenstans

  1. Pingback: quoted on Vi finner våra lärare överallt | Liv Lust Balans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Monday, January 24, 2022