Drivkraft

Categories: Allmänt
Comments: 1 Comment
Published on: June 20, 2011

Visst är det spännande med alla dessa personer som skapar med hjälp av sin drivkraft?! Det händer något och oftast händer det något som involverar andra personer.

Sverigehjälpen är ett sådant exempel. Jeanette Edsjö som startade upp denna organisation, har egen erfarenhet av att vara utsatt och det är en av anledningarna till den drivkraft som hon visar idag. Men jag tror inte att det bara är att man själv har erfarenhet av något som gör att man drivs framåt, jag upplever att det behövs ett genuint intresse av något också.

Själv tänker jag på min passion för våra inre symboler, vår själ. Detta kombinerar jag med den otroliga känsla jag upplever när jag ser och känner att andra personer får AHA upplevelser under föreläsningar och kurser. En annan person som jag tror får en härlig upplevelse är den man som jag läste om i dag i Härryda Posten.

Egil Gry, en man som under tre år arrangerat Hindås Kulturfestival helt på egen hand. Jag kan ju tänka mig att det är hans intresse av Jazz, musik överhuvudtaget, och andra konstuttryck som gjort att han startat upp detta. Jag kan även inbilla mig att han mår så gott på insidan när han märker att andra personer får en personlig upplevelse av detta.

Min erfarenhet säger mig att när vi tar det som vi är mest intresserade av och skapar utifrån denna drivkraft, då blir det bra! Så om vi inte redan har det så är det kanske det som vi gör på “fritiden som ska vara huvudsysselsättningen?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Drivkraft

  1. Men gud, jag har hittat en blogg helt i min smak och någon som tänker som jag, hihi e vi själsfränder kanske???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Thursday, February 2, 2023