Din inre sabotör

Categories: Tankemönster
Comments: No Comments
Published on: June 6, 2012

Mötte en situation idag som gjorde att jag letade reda på denna text som jag för länge sedan skrev i en anteckning…

Till alla er som påbörjat någon form av personlig, andlig, kreativ utveckling. Till alla er som vänder ut och in på er själva, som söker, rotar och letar i ert inre. Till er som gör övning efter övning i kurser, följer författarnas råd i olika böcker. Som målar av er, som dansar, mediterar och ber. Till alla er som utmanar er själva och försöker hitta just det där som gör er lyckliga och i balans.

Att följa det som är rätt för själen, att följa sitt hjärta är inget lätt arbete. Du behöver hitta den där lilla tysta, viskande rösten i ditt inre och sedan ha mod att följa denna. Det är många gånger ganska smärtsamt. Som tur är vägs detta upp tusenfalt när du känner att du har hittat “hem”. Men vägen dit är som sagt oftast kantad av olika svårigheter av varierande grad.

Något som är frustrerande och motigt är när man känner att man hamnar i de stillastående perioderna. Att känna att man försöker lyssna, att agera på ett annat sätt och ändå händer ingenting.

Phu, påfrestande och för många innebär det även att de känner sig deprimerade. Under den här perioden är det viktigt att få kunskap om att i de allra flest fall verkar det vara som att just den här perioden av “ingenting”, den stillastående perioden, är den tid då saker lugnt och stilla hamnar på plats. Och den verkar också komma precis innan en spurt av utveckling. Och spurten kan knappast komma om det inte har intigrerats en kraft, en insikt som gör att man “växer”.

Utveckling verkar komma med tre steg fram, två bak och sedan ingenting för att sedan börja om. Så under den period när du känner hopplöshet, frustration och när du känner att du är färdig för att ge upp, ha tålamod! Perioden “ingenting” är kanske då det händer som mest! Och faktum är att inom kvantfysiken pratar man om att det är i “stillheten” det händer. Man pratar om “empty space” som en nödvändighet.

Lyssna inte på din inre sabotör som vill ge sig till känna, som vill ge upp, fortsätt på samma spår och du kommer snart att märka av tecknen på att du börjar samla dig för spurten.

Kram Malou

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Tuesday, December 1, 2020