Påverkad

Categories: Glimtar om mig
Comments: No Comments
Published on: July 20, 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image: digitalart / FreeDigitalPhotos.net

Jag måste erkänna att jag nu börjar bli en aning påverkad av det extra nattarbete jag tagit på mig under sommaren.

Det blir ingen struktur, ingen bestämd ordning liksom när man går in extra. Veckan blir hipp som happ. Och jag känner av det..min kropp känner av det och min hjärna vill inte veta av mig!!

Jag har en hel del arbete som jag behöver få gjort, jag sätter mig, plockar fram kalendrar och andra kurspapper som är viktigt att ha i sammanhanget och startar,,,och startar,,,och startar igen. Det händer inget uppe i hjärnkontoret, jag kommer inte fram till mål.
För sisådär 15 år sedan hade jag ett nattarbete, det var ett aktivt kontorsarbete på ett transportföretag och det var varje natt mellan söndag fram till fredag morgon. Detta hade jag i lite över 1 år och jag stormtrivdes. Inga problem, ingen speciell trötthet. Och jag tror och upplever att det är det här hattandet mellan att arbeta och att vara ledig som är ett av problemen. Kroppen hinner inte vänja sig vid en rytm.

Någon snäll själ här hemma påpekade att det kunde ha något med åldern att göra,,men så kan det väl inte vara?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om du vill prenumerera på mina inlägg…
Om du tittar ovanför detta inlägg, i bottenkanten av bilden högst upp så ser du ett litet orange rss tecken. Klickar du på den kan du sedan ställa in så att inläggen kommer till dig.
Följ bloggen med Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
--------------------------------------------------------

Min Facebook sida

Liv Lust Balans

Marknadsför din sida också
Blogglistor

TräningsbloggarHälsaHälsa

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaLänkar.com

1000länkar.com - gratis länkkatalog

Dagens Länkar

RSS

Welcome , today is Friday, April 3, 2020